Recomandari, Web, Diverse

Laptop

Asus ROG Zephyrus S – Cel mai subtire Laptop de Gaming

Asus a lansat în această primăvară modelul ROG Zephyrus, fiind cel mai subțire laptop destinat gaming-ului. Este un model interesant și ceva nou în această zonă, fiind obișnuiți cu modele grosolane. Tastatura laptopului este echipată cu led-uri RGB. Carcasă laptop-ului este construită din metal.

Ca performanță, laptopurile din această serie sunt bine dotate, regăsim procesoare Intel Core i7 din seria 8 și plăci video Nvidia GTX 1060 și 1070. Ca memorie ram, laptop-ul vine cu 8 GB și mai permite adăugarea a încă 16 GB, maxim-ul de memorie fiind de 24 GB.

Regăsim 2 sloturi USB 2.0, 2 sloturi USB Type-C 3.1, un slot USB 3.1 A, un slot HDMI și un slow pentru card reader. Laptop-ul are o greutate de doar 2.1 kg și o grosime de 14.95 mm.

Display-ul oferă o rată de refresh de 144 HZ, timp de răspuns de 3 ms și un unghi de vedere de 178 grade. Procesorul I7 cu 6 nuclee, alături de Nvidia GTX 1070 Max-Q, 1 TB SSD stocare și frecvența ram de tip DDR3 2666 mhz fac ca acest laptop să fie foarte capabil în gaming. Laptop-ul stă de asemenea foarte bine la capitolul audio, remarcânduse prin bass-ul său puternic.

Gamerii impatimiti se vor bucura cu siguranta la auzul celei mai noi stiri din domeniul IT: ASUS lanseaza cel mai nou si mai subtire laptop pentru jocurile pe computer, modelul ROG Zephyrus S din luna septembrie a anului 2018. Acest laptop va fi la mare cautare inca din primele zile de lansare, pentru ca gamerii cauta dispozitive din ce in ce mai mici si mai subtiri sa se joace, renuntand la computerele care se incalzesc repede, care le ocupa jumatate de birou si sunt foarte galagioase.

Laptopul de gaming foarte subtire este special conceput pentru cei care fac din gaming un stil de viata, pentru cei care nu concep altfel de relaxare decat jocurile pe calculator. ASUS ridica stafeta prin lansarea modelului imbunatatit, realizat din metal la exterior, cu o tastatura foarte usor de manevrat, cu o racire buna pentru procesor si un track-pad cu functie dubla, astfel ca poate suplini lipsa numpad-ului prin prezenta butoanelor iluminate. Tastatura acestui laptop performant este echipat cu LED-uri, ca si fanta de aerisire si logo-ul de pe spate. Din punct de estetic, totul este ok.

Din punct de vedere al performantelor, laptopul sta foarte bine. Dispune de cel mai puternic Intel Core I7, un procesor mare ce poate fi integrat intr-un corp mic si subtire, ruland la 2.2 GHz, cu viteze Boost de pana la 4.1 GHz. Totodata, laptopul are optiuni de configurare cu 2 SSD-uri de 512 GB si o memorie RAM de 8 GN pe placa de baza si un slot ce poate contine 16 GB, upgradabil.

Laptopul Zephyrus S dispune de un display Full HD de 15.6 inch si de mufe pentru conectivitate, adaptor USB in pachet, are o grosime de 14.95 mm si cantareste doar 2.1 kilograme, ceea ce il transforma intr-un adevarat titan ce poate fi carat oriunde fara a atarna in geanta prea greu.

Mai multe informații despre acest model, aici.

Leave a Reply