Recomandari, Web, Diverse

Altele

Cea mai noua tableta de la Xiaomi Mi Pad 4

Anul 2018 nu vine numai cu lansări de telefoane și laptopuri ci și cu lansări de tablete. Modelul Xiaomi Mi Pad4 Plus este cea mai nouă tabletă a producătorului din Asia. Utilitatea unei tablete este din ce în ce mai mult pusă sub semnul întrebării. Cu toate acestea, cu toate că se lansează telefoane din ce în ce mai performanțe și laptopuri tot mai mici și mai subțiri, tabletele încă sunt un must have pentru mulți utilizatori. Una din cele mai noi tablete recent anunțată pe piață este Xiaomi Mi Pad 4 Plus.

Această are un ecran de 10 inchi, o versiune mult mai avantajoasă decât iPad Mini Apple, cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și un raport al aspectului 9:10. Tabletă nu este grea și nici foarte mare, are doar 485 de grame și în interior, procesarea este asigurată de combinația între Snapdragon 660 cu 4 GB LPDDR4X. acumulatorul acestei tablete este generos, are 8620 mAh, ceea ce înseamnă că va ține utilizatorul departe de priză câteva ore bune pe timp de zi, chiar și în condiții de folosire continuă. Nu este o tabletă cu încărcare rapidă, are doar 10W însă suficient pentru cei care nu pun accent pe acest aspect.

Versiunea Mi Pad 4 Plus are o camera de 13 MP și o camera pentru selfie-uri de 5 MP, dispune de posibilități de conectare WiFi și 4G LTE. Va fi disponibilă în varianta pe negru și pe auriu. Cei care își doresc doar o tabletă cu Wi Fi pot opta pentru varianta de 7.9 inchi, cu un preț de achiziție nu foarte ridicat.

Pe piață din întreagă lume se cerea și lansarea unei tablete performanțe, la un preț rezonabil și cu specificații moderne, precum Xiaomi Mi Pad 4 Plus. Această este dedicată atât utilizatorilor mai tineri cât și celor mai în vârstă care abia învață să folosească tehnologia, atât oamenilor de afaceri cât și părinților ai căror copii vor doar să se joace pe o tabletă cu un ecran generos, cât și celor care pun accent pe tehnologie oriunde s-ar află.

Leave a Reply