Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 ofera performante remarcabile la nivel mondial, iar dvs. va puteti bucura de o calitate a apelului fara intreruperi si o stabilitate la internet insemnata, toate acestea cu un consum redus de date si de energie.
Smartphone-ul identifica amprentele digitale 3D si este prevazut cu un sistem de incriptare a fisierelor care pot fi accesate cu ajutorul senzorului de amprenta. Acesta este mai rapid cu pana la 20% spre deosebire de modelele precedente Huawei.
Mate 9 prezinta un corp metalic elegant, conceput pentru a uimi utilizatorii. Ramele sunt cu 30% mai subtiri si au un finisaj premium, androidul fiind o imbinare intre functionalitate si performanta.
Pretul de achizitionare este relativ mare, insa in parcurgerea articolului, veti putea vedea care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui smartphone si de ce se merita sa il cumparati.

Imagini

Specificatii

Procesor Kirin 960 Octa Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 78.9 x 156.9 x 7.9 mm si o greutate de 190 de grame
Sistem de operare: Android V7.0 (Nougat)
Memorie RAM: 4 GB
Memorie interna: 64 GB
Diagonala display de 5.9 inch
Camera principala de 20 de megapixeli; camera secundara de 8 megapixeli
Capacitate: 4000 mAh
Senzori: Barometru; Senzor de proximitate; Hall Sensor; Senzor de amprenta; Senzor IR; Giroscop; Compas; Senzor de lumina ambientala.

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

De ce sa aleg Huawei Mate 9?

  • Procesorul Kirin 960 (alaturi de agloritmul inteligent Machine Learning) asigura performanta telefonului si rapiditatea in rularea aplicatiilor. Aceasta tehnologie intervine intre hardware-ul si software-ul telefonului memorand cele mai utilizate aplicatii.
  • Bateria de 4000 mAh impreuna cu tehnologia de economisire a energiei, va permite sa va bucurati de o utilizare a telefonului de pana la 2 zile.  
  • Generatia a doua de camera duale Leica reda imagini in detalii fara precedent, Huawei Mate 9 oferindu-va asadar, o claritate excelenta.
  • Smartphone-ul vine la pachet cu un cablu USB, casti si incarcator. Afla mai multe despre acesta accesand linkul de mai sus.

Video

Leave a Reply