Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei Nova

Carcasa telefonului se imbina perfect cu display-ul, ajutand la o aderenta ridicata si adaugand un luciu acestuia. Cu suma de 1500 ron, potentialul cumparator, va achizitiona un smartphone cu un corp metalic si mare atentie la detalii, cu un spate usor curbat si margini mai inguste. 
Camera prezinta un senzor de 12 MP ce dispune de o diafragma de f2.2, respectiv o camera secundara de 8 megapixeli, perfecta pentru selfie-uri. Ajustarile subtile aduse selfie-urilor obtinute sunt facute pentru tonusul pielii si dimensiunea ochilor.
Pe partea de sunet, smartphone-ul se aude puternic si clar, suficient de mult bass, fara distorsiuni. Butoanele de control sunt de tip touch buttons, plasate pe ecranul de start si configurabile din meniul de setari in functie de preferintele utilizatorului. 

Imagini

Specificatii

Procesor Octa Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 69.1 x 141.2 x 7.1 mm si o greutate de 146 de grame
Sistem de operare: Android v6.0 (Marshmallow)
Memorie RAM: 3 GB
Memorie interna: 32 GB
Tip slot memorie: MicroSD (pana la 128 GB)
Display IPS LCD, cu diagonala de 5.0 inch, cu geam 2.5D in fata si interfata utilizator Emotion UI 4.1
Camera principala de 12 megapixeli; camera secundara de 8 megapixeli
Capacitate: 3020 mAh
Senzori: Senzor de amprenta; Accelerometru; Senzor de proximitate; Giroscop; Busola digitala; Lumina ambientala; Hall Sensor

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

De ce sa aleg Huawei Nova?

  • Cititorul de amprenta este usor de accesat si eficient, recunoscand rapid amprenta utilizatorului.
  • Unghiurile de vizualizare sunt perfecte, lumina si umbrele se reflecta perfect in design-ul curbat, iar pentru o rezistenta optima, spatele telefonului este fabricat din aliaj de aluminiu si magneziu
  • Calitatea foto-video si detaliile imbunatatite si clare sunt un mare plus la acest capitol, iar cu ajutorul diafragmei mari a senzorului, smartphone-ul produce luminozitate si contrast in conditii slabe de luminozitate.
  • Bateria de 3020 mAh dispune de incarcare imediata, in conditii de utilizare moderata spre intensiva, telefonul obtinand un rezultat excelent (durabilitate de peste 8 ore).

Video

Leave a Reply