Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei P10

Huawei aduce, odata cu acest smartphone, cel mai inovator incarcator rapid pe baza de tensiune si temperatura joase. Incarcatorul are la baza o tehnologie de racire care scade temperatura la incarcare cu 50%. Dispozitivul este prevazut cu 8 seturi de mecanisme pentru racirea termica si 5 straturi de protectie. Prin scanarea amprentei, Huawei P10 poate fi deblocat doar de catre utilizator.
Smartphone-ul se remarca printr-un set de avantaje aduse utilizatorului, dintre care reamintim camera foto si video imbunatatita, conectivitate de top, performante hardware si software si un excelent raport pret-calitate.

Imagini

Specificatii

Procesor Octa Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 69.3 x 145.3 x 6.98 mm si o greutate de 145 de grame
Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
Memorie RAM: 4 GB
Memorie interna: 64 GB
Tip slot memorie: MicroSD (pana la 256 GB)
Display IPS-NEO LCD, cu diagonala de 5.1 inch
Camera principala de 12/20 megapixeli; camera secundara de 8 megapixeli
Capacitate: 3200 mAh
Senzori: Accelerometru; Senzor de lumina ambientala; Senzor de proximitate; Compas; Hall Sensor; Giroscop; Amprenta; Senzor laser.

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

De ce sa aleg Huawei P10?

  • Foloseste procesorul Kirin 960, primul Cortex A73 CPU SoC din lume si primul GPU Mali-G71 Octa-core. 
  • Huawei P10 imbina cu succes confortul si designul, cu o taietura fina de diamant, remarcandu-se prin suprafete uniforme atat pe fata, cat si pe spate, cu un design perfect plat si subtire, fara reliefari ale camerei in exteriorul carcasei.
  • La capitolul autonomie, inregistreaza un real succes, cu o folosire de peste 6 ore, datorita bateriei de 3200 mAh.
  • Memoria RAM de 4 GB impreuna cu procesorul fac acest telefon capabil sa ruleze orice joc sau aplicatie fara vreun impediment.
  • Huawei P10 scoate in relief performantele pe partea de foto-video, cu o camera principala de tip dual, senzor monocrom de 20 MP si senzor color de 12 MP, dar si capacitatea de a filma la 2160p cu 30 fps sau la 1080p cu 60 fps. (clipurile 4K pot fi urcate pe Vimeo, iar cele la la 1080p cu 60 fps pe Youtube).
  • Display-ul are o luminozitate ridicata, unghi larg de vizualizare, culori vii si naturale.

Video

Leave a Reply