Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei P9 Lite Mini 2017

Smartphone-ul aparut in 2017 se remarca prin design si performanta, P9 Lite Mini fiind special creat pentru a transmite eleganta si stil. Cu un corp metalic si un display de 5 inch HD (imbinat in marginile dintr-o bucata ale unui display de 2.5D sticla curbata), dispozitivul completeaza perfect intreaga gama din seria Lite de la Huawei.
Dispozitivul garanteaza siguranta, viteza si functionalitate, la un pret ce nu depaseste suma de 700 lei. Multumita unui nou design al sistemului de configurare a identitatii cu amprenta, va puteti deschide telefonul HUAWEI P9 Lite Mini in mai putin de o secunda. Astfel, cu o singura atingere, veti avea acces la multiple functii (setarea alarmei, preluarea unui apel ori controlarea meniului).
In parcurgerea articolului, veti putea vedea care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui android si de ce se merita sa il achizitionati.

 

 

SPECIFICATII

Procesor Quad Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 71 x 143.5 x 8.05 mm si o greutate de 145 gr
Sistem de operare: Android
Memorie RAM: 2 GB
Memorie interna: 16 GB
Display LCD, cu diagonala de 5 inch
Camera principala de 13 megapixeli; camera secundara de 5 megapixeli
Capacitate: 3000 mAh
Senzori: Lumina; Senzor de proximitate; Senzor de amprenta

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

De ce sa cumpar smartphone-ul Huawei P9 Lite Mini?

  • Bateria de 3000 mAh se ridica la nivelul asteptarilor, reusind sa va ofere rezistenta de care aveti nevoie la drum lung. In plus, durata de viata a bateriei este masurata in laboratoarele Huawei; mediul de testare: temperatura de 25ºC, umiditate relativa intre 45% si 80%.
  • Sistemul EMUI 5.1 (bazat pe Android 7.0) se adapteaza stilului dvs. de utilizare a telefonului pentru a crea o experienta personalizata. Puteti partaja mai usor fisierele sau puteti ajusta cu grija luminozitate telefonului in functie de preferintele dvs. si cu ajutorul functiilor si optiunilor smartphone-ului. 
  • Este unul dintre putinele smartphone-uri de la Huawei cu hardware Qualcomm.
  • Cei 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si slot pentru cardurile microSD de pana la 128 GB.
  • 13 Megapixeli cu autofocus, LED flash, filmeaza la 1080p cu 30 fps.
  • Telefonul este subtire, usor de tinut in mana si de manevrat , iar touch-ul este foarte delicat.

Leave a Reply