Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Oppo lanseaza telefonul cu incarcare ultra rapida pentru cunoscatori

Deși judecate greșit, telefoanele chinezești sunt acum foarte performanțe și opțiunea numărul unu a utilizatorilor din întreagă lume. Oppo Find X este un terminal care deja se bucură de atenție, fiind lansat pe piață. Oppo R17 Pro nu este încă lansat însă deja este subiectul multor speculații. Telefonul are particularități de top și este o alternativă perfectă a Oppo Find X pentru utilizatorii ce nu își permit un produs atât de scump. Telefonul are trei camere principale care nu sunt prezente la prea multe telefoane și cu siguranță nu poate fi încadrat în categoria chinezariilor inutile.

Oppo R17 Pro are și unele atuuri demne de luat în calcul, printre care și încărcarea cu energie într-un timp foarte scurt. Acest telefon dispune de doi acumulatori la interior de 1850 mAh pentru 3700 mAh. Livrarea produsului se va face cu un încărcător Super VOOC de 50 W, cu care telefonul se va încarcă în 10 minute cu aproximativ 40% din baterie. Totodată, sunt demne de luat în calcul și panoul de 6.4 inchi AMOLED și rezoluția de 1080 x 2340 pixeli. Stratul Corning Gorilla Glass 6 oferă protecție dar și un raport extraordinar între partea frontală a telefonului și suprafață utilizabilă a ecranului.

În același timp, configurația hardware include Snapdragon 710, 8 GB RAM și memoria internă de 128 GB, fără posibilitate de includere micro SD. Camera din față este de 25 megapixeli, pentru selfie-uri cu adevărat reușite. La spate, camera are un senzor de 12 mp și alți doi senzori cu rol de adâncime în spațiu. Telefonul OPPO vine cu un sistem de operare deja instalat, Android 8.1 Oreo, iar prețul de pornire nu este unul foarte mic, puțîn peste 600 de dolari. Cu timpul însă, acest telefon va fi disponibil pe piață din România chiar în oferta marilor lanțuri de magazine sau a companiilor de telefonie mobilă.

Telefonul mobil Oppo R 17 Pro este menit să schimbe părerea românilor despre eficientă dispozitivelor chinezești. De la simple chinezarii, telefoanele mobile devin indispensabile atât pentru marii oameni de afaceri cât și pentru utilizatorii de rând.

Leave a Reply