Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Primul telefon cu cinci camere lansat de LG

Înainte de apariția telefoanelor smart, telefoanele mobile simple aveau o camera foto de câțiva MP sau chiar camera VGA cu care puteau face câteva fotografii și o filmare mai puțîn profesională. O dată cu apariția smartphone-urilor, acestea au avut la început o camera pe spate, apoi o camera frontală pentru selfie-uri reușite. Anul 2018 aduce cu el primul smartphone cu cinci camere, marca LG, modelul V40 ThinQ.

De ce cinci camere? Pentru că se poate, pentru că se pune mare accent pe calitatea fotografiilor, pentru că oamenii vor să renunțe la aparatele foto grele purtate în jurul gâtului sau în borsetă și să facă fotografii impresionante doar cu telefonul mobil! LG lansează un smartphone cu particularități deosebite. Cele 5 camere îl fac unicul telefon de pe piață care permite utilizatorilor să se bucure de fotografii reușite și totodată de funcțiile telefonului smart.

Conform ultimelor zvonuri lansate, LG V40 ThinQ are pe spate trei camere principale, pe orizontală, instalate în linie. Chinezii de la Huawei au lansat deja telefonul P20 Pro cu trei camere pe spate pe verticală. Însă modelul LG va fi diferit de acesta. În afară de cele trei camere de pe spate, vor există și două camere pe față, pentru selfie-uri de bună calitate, făcute atât cu stick-ul cât și cu degetul. LG V40 ThinQ va funcționa cu Snapdragon 845, va avea un panou de 6.3 inchi și o rezoluție de 3120x 1440 Pixeli. Se speculează că dimensiunile acestui gadget vor fi de 158.8 x 75.8 x 7.8 mm. Comparativ cu telefoanele Apple, LG menține mufă de căști stereo pe marginea telefonului. Alimentarea se face prin portul de tip USB C.

Deși dată de lansare nu este încă făcută publică, utilizatorii de telefoane smart trebuie să dea atenție știrilor IT pentru a află acest detaliu și pentru a nu scapă ocazia de a-și cumpără cel mai nou model de telefon cu cinci camere, cu fotografii super reușite și specificații super moderne, marca LG!

Leave a Reply