Recomandari, Web, Diverse

Diverse

Primul televizor 8 K este lansat de compania Samsung

Din păcate, prețul estimativ al unui televizor Samsung 8 K nu este încă cunoscut clienților, utilizatorilor de rând, însă cu siguranță în câteva luni de la lansare va intră în rândul produselor accesibile, de la produsele de lux. Va fi lansat modelul Samsung 8 K în dimensiuni de 65, 75, 82 și 85 inchi, cu costuri suplimentare pentru fiecare inch în plus.

Noul model Q900R beneficiază de un panou cu luminozitate maximă, de patru ori mai mare comparativ cu luminozitatea oferită de un televizor HDR în prezent și de două ori mai mare decât modelul Q9F care este recent lansat, în primăvară anului 2018. Modelul lansat de Samsung oferă și suport pentru tehnologia HDR 10+.

Televizoarele 4K nu sunt accesibile de mult timp însă tehnologia evoluează și oamenii au nevoie de dispozitive mai performanțe. Samsung aduce pe piață din luna septembrie a anului 2018 primul model de televizor cu tehnologie 8K. Conținutul pentru acest format video nu este foarte bine conturat, cu excepția unor demonstrații filmate cu aparate foarte scumpe, însă Samsung se bazează mai mult pe tehnologia de upscaling a conținutului deja existent.

Oamenii pun mare accent pe dispozitivele folosite acasă. Acestea trebuie să fie foarte performanțe, dacă nu cele mai performanțe. Primul televizor 8K este lansat de cei de la Samsung și poartă denumirea simplă de Q900 R. această este varianta perfectă pentru cei care au făcut trecerea treptată de la LCD la Full HD, de la Full HD la 4K și mai apoi la 8K, un televizor cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a televizoarelor din prezent. Cel mai nou televizor se numește Q 900 R și se bazează pe tehnologia QLED, care va fi prezența în cele mai noi și mai puternice modele ale momentului.

De vreme ce televizoarele Ultra HD sunt abia la început iar conținutul nu este prea bine dezvoltat, un model 8K este cu certitudine o noutate de bun augur pe piață.

Leave a Reply