Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Samsung Galaxy J3 (2016)

Modelul Galaxy J3 ofera un panou frontal reproiectat care duce experienta de vizualizare la un alt nivel. Este sesizabil mai subtire, mai compact si mult mai usor de tinut in mana, datorita formei ergonomice si marginii ingustate.
Ca o trecere in revista, smartphone-ul oferit de Samsung este unul aflat in zona entry-level, pentru ca aduce un display de 5 inch cu rezolutie HD, procesor Quad-Core, o camera foto de 8 MP, 1.5 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare. Tocmai pentru ca bateria telefonului pe care intentionezi sa il cumperi a constituit mereu un aspect important, Samsung Galaxy J3 iti asigura o utilizare mai indelungata a smartphone-ului tau, multumita bateriei noua si imbunatatita de 2600 mAh.
Un alt plus adus de android este acela al costului redus, modelul Galaxy J3 (2016) avand un pret sub 600 lei.

 

Procesor Quad-Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 71 x 142.3 x 7.9 mm si o greutate de 138 gr
Sistem de operare: Android v5.1 (Lollipop)
Memorie RAM: 1.5 GB
Memorie interna: 8 GB
Display Super AMOLED, cu diagonala de 5.0 inch
Camera principala de 8 megapixeli; camera secundara de 5 megapixeli
Capacitate: 2600 mAh
Senzori: Accelerometru si senzor de proximitate
Include incarcatorul si cablul USB

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

In plus, aplicatia interactiva Smart Manager va asigura monitorizarea si gestionarea dispozitivului cu doar cateva atingeri (astfel, veti putea verifica stadiul bateriei, capacitatea de stocare, starea securitatii si altele).
Asadar, bucurati-va de navigarea pe internet, fiti la curent cu noutatile din social-media, descarcati aplicatii si jucati-va la viteze impresionante.

Leave a Reply