Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Samsung Galaxy S8 sau Iphone 7

Samsung Galaxy S8 se poate spune ca este cel mai bun smartphone la ora actuala dar Iphone 7 este preferat datorita sistemului de operare.

Mai multe detalii si cel mai bun pret Samsung Galaxy S8

Mai multe detalii si cel mai bun pret Iphone 7

Design:

Ambele modele au un design premium cu un cadru de metal. Iphone 7 pare mai mic la o comparatie. Putem spune ca Iphone 7 este mai compact.

Display:

S8 are un ecran de 5.8 inch masiv in schimb de 7 are un ecran de 4.7 inch. S8 foloseste tehnologia Super Amoled in schimb de Iphone 7 foloseste LCD.
S8 castiga aceasta proba prin diferente dar si prin rezolutia superioara de 1440×2620 in timp ce Iphone 7 este limitat la 750×1334.

Sistem de Operare:

Sistemul de operare ramane o chestiune importanta de luat in calcul. Samsung foloseste noul Android Nougat in timp ce Iphone 7 foloseste iOs 10.3
Ambele sisteme de operare sunt optime iar decizia ramane una discutabila.

Caracteristici:

Samsung este net superior si este dotat cu 4 GB de memorie Ram dar si un procesor puternic. Iphone 7 are 2 GB ram si un procesor A10.

Camera:

Ambele camere sunt de buna calitate si ambele au stabiliazarea imaginii. Ambele camere frontale sunt de 12 MP. Camera secundara este superioara a S8-ului este superioara, senzorul fiind de 8 MP fata de 7 MP.

Bateria:

S8-ul are o baterie de 3000 mAh in schimb ce Iphone 7 are doar 1960 mAh. Cu toate acestea Samsung consuma mai multa putere deci este greu de zis care baterie rezista mai mult.

Concluzie:

Ambele modele sunt de top iar alegerea este subiectiva.

Video:

Review-uri:

Samsung GALAXY S8 – review


iPhone 7: a fi cel mai bun nu e întodeauna suficient [REVIEW]

Leave a Reply