Recomandari, Web, Diverse

Diverse

Samsung Wireless Charger Duo – cel mai nou adaptor de alimentare de pe piata

Telefonul care ramane fara baterie devine o adevarata problema pentru posesor. Acesta isi pune probleme in privinta apelurilor pe care urmeaza sa le primeasca, a mesajelor importante sau a imposibilitatii cautarilor pe Google. Sunt utilizatori ai telefoanelor care au jocuri pe care le acceseaza de mai multe ori pe zi dar si canale de stiri din care se inspira. Sunt oameni care nu se simt bine cu telefonul inchis in buzunar, pentru care Facebook-ul este o preocupare importanta, manifestata prin necesitatea de a accesa postarile prietenilor o data pe ora. Pentru fiecare utilizator de telefon mobil, Samsung lanseaza Wireless Charger Duo, un alimentator ce functioneaza ca si suport pentru telefon.

Una din cele mai noi provocari ale celui mai mare producator de telefoane mobile si gadgeturi, Samsung, a fost lansarea unui adaptor wireless care sa permita o incarcare rapida si o alimentare simultana a doua dispozitive. Din dorinta de a ajuta consumatorul sa isi tina telefonul incarcat a aparut acest incarcator. Pornind de la ideea ca un utilizator are mai multe gadgeturi pe care isi doreste sa le incarce simultan, Samsung ofera Wireless Charger Duo, cu doua pad-uri pentru incarcare wireless, unul mic, incorporat in baza dispozitivului si al doilea sub forma unui suport de telefon.

Suporturile pot furniza o putere de 12 W indeosebi in modul Fast Charge, fiind ideale pentru orice dispozitiv compatibil, indiferent ca este sau nu produs de Samsung. Ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor mai avea grija incarcarii telefonului, a ceasului inteligent sau a oricarui alt dispozitiv compatibil, de vreme ce isi vor achizitiona cel mai nou alimentator cu un adaptor wireless dual. Pe piata mai exista si produsul lansat de Apple, cu aceleasi functii, care este insa mai performant si permite utilizatorului sa isi urmareasca telefonul iPhone in timp ce acesta este incarcat.

Asadar, un astfel de incarcator modern va fi o necesitate pentru orice utilizator de gadgeturi, nu numai pentru cei care detin si folosesc Samsung. Este o idee complet noua si utila omului modern care pune accent pe tehnologie.

Leave a Reply