Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Top smartphone-uri Huawei in 500 lei

Concepute in texturi fine si din materiale calitative, smartphone-urile ce vin sub marca HUAWEI, vin la pachet cu performante acustice, retele si viteze de descarcare rapide sau autonomii multumitoare/ de durata. Sunt dispozitive compacte, adecvate si usor de utilizat; 4 dintre cele mai vandute si ieftine smartphone-uri Huawei fiind prezentate chiar mai jos.
Pretul si alte cateva specificatii tehnice pot fi aflate dand click pe linkul atasat fiecarui produs.

<strong>1. HUAWEI Y3II</strong>
O parte interesanta a acestui smartphone este aceea ca, in momentul in care primesti o notificare sau apel, ecranul se aprinde. Functia Easy Key ofera o modalitate simpla, intuitiva de a opera dispozitivul. Pur si simplu setati functia pe un buton si lasati Easy key sa ruleze. Cu un procesor Quad Core si un sistem de operare Android v5.1 (Lollipop), Huawei Y3II ofera o performanta extraordinara, iar utilizarea dispozitivul este si ea mult mai usoara. Smartphone-ul are GPS in dotare, memoria RAM este de 1GB iar, memoria interna de 8 GB. Camera foto are o rezolutie de 5 MP, cu blit integrat si AutoFocus.
 CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII 
<strong>2. HUAWEI Y5II</strong>
Smartphone-ul dispune de un ecran de 5 inch HD LCD, oferind o experienta clara in culori vii. Procesorul quad core de 1.3 GHz combinat cu procesorul grafic garanteaza navigarea fluenta, chiar si in cele mai avansate aplicatii.
In ce priveste, fotografia, flash-ul dual a telefonului Huawei Y5 II functioneaza ireprosabil in conditii de luminozitate scazuta. Camera de 8 mp si diafragma de f/2.0 reusesc sa capteze imagini foarte detaliate.
Bazat pe Android 5.1, Huawei Y5 II ruleaza EMUI 3.1 un sistem de operare cu un aspect placut si usor de utilizat.
 CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII 
<strong>3. HUAWEI Y635</strong>

Acum, datorita acestui android, te poti bucura de cea mai rapida retea, cu o viteza de descarcare de 150 Mbps; lucru ce permite navigarea pe Web si descarcarea aplicatiilor preferate la o viteza foarte buna. Este un dispozitiv usor de folosit, iar modelul delicat il transforma intr-un smartphone confortabil.
Printre altele, functia HDR permite capturarea celor mai clare fotografii. Memoria RAM este de 1GB, iar memoria interna este de 8 GB.

 CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII 
<strong>4. HUAWEI Y5</strong>
De la inceput, putem spune despre acest android, ca ambele camere ale telefonului -camera din spate de 5 MP si camera frontala de 2 MP- captureaza imagini realiste chiar si in conditii slabe de luminozitate. Cu ajutorul functiei Ultra Snapshot puteti captura imaginile dorite in doar 1.2 secunde, trecand imediat din modul inchis al telefonului in aplicatia de camera.
Pe langa asta, datorita procesorului puternic quad-core, Huawei Y5 ofera atat eficienta, cat si o performanta de mare viteza atunci cand vorbim de experienta multitasking.
Pretul produsului il poti afla in linkul de mai jos.
 CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII 

Leave a Reply