Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Motorola lanseaza modelul One, ieftin si mid-range

Omul modern nu poate rezistă prea mult timp fără telefonul mobil. Și nu este vorba de orice telefon mobil, ci de cel smart, telefonul inteligent care îi permite utilizatorului să ia legătură cu cei dragi, să facă poze, să afle cele mai noi știri sau rețete culinare. Însă telefoanele inteligente sunt și costisitoare. De aceea specialiștii Motorola s-au gândit să lanseze un nou model, Motorola One, un produs ieftin cu o versiune soft de Android.

Motorola One a fost lansat la IFA Berlin, fiind un telefon deloc costisitor și care permite realizarea de videoclipuri 4K, permițând împărțirea ecranului între două aplicații. Multitaskingul așadar este cuvântul de ordine pentru cei care optează pentru modelul cu senzor foto dual, de 13 MP, cu o camera secundară de 8 MP potrivită pentru cele mai frumoase selfie-uri. Motorola One este alegerea perfectă a acestui an dar și a celor care urmează, dispunând de Google Lens care identifica subiectul fotografiat, își reglează setările în mod automat și are o baterie de 3000 miliamperi, permițând o zi întreagă de funcționare.

Un lucru deosebit la acest model de smartphone este funcția fast charging, ce permite utilizarea telefonului timp de până la 6 ore după 20 de minute de încărcare. Motorola One are un procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu un octa-core de 2.0 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare cu posibilitatea de suplimentare cu un card micro SD de până la 256 GB. Procesorul grafic este model Adreno 506 iar telefonul va fi disponibil până la sfârșitul anului în anumite țări din Europa.

Așadar, a apărut pe piață un telefon cu un sistem dual de camera pe spate, ale căror poze au un aspect deosebit, un blur frumos, iar filmările sunt de tip 4K cu 30 de cadre pe secundă sau Full HD cu până la 60 de cadre pe secundă. Deși nu impresionează prin design, prin specificațiile tehnice, prin performanțe, Motorola One este un model de telefon ieftin, mid-range, perfect pentru oameni de toate vârstele și de toate categoriile sociale.

Leave a Reply