Recomandari, Web, Diverse

Web

Cele mai populare pluginuri WordPress

O scurtă listă cu cele mai populare pluginuri pentru CMS-ul WordPress. În căz că sunteți la început de drum cu blog-ul, poate vă interesează unul din pluginurile de mai jos. Pluginurile au milioane de descărcări și sunt compatibile cu ultima versiune de wordpress, sunt de asemenea updatate constant. Având în vedere că sunt cele mai folosite, putem spune că sunt pluginurile standard pentru un blog, excludem woocommerce și wordpress importer, ultimul fiind utilizat doar la nevoie.

  1. Contact Form 7 – Plugin pentru a realiza formulare de contact. Simplu și eficient.
  2. Yoast SEO – Plugin folosit pentru a optimizarea SEO a blog-ului dvs.
  3. Akismet Anti-Spam – Mută direct în spam comentariile de tip spam.
  4. Jetpack by WordPress.com – Plugin complex ce include funcții precum: statistici, postări, SEO, protecție, backup, etc.
  5. WordPress Importer – Plugin folosit pentru a importa posturi, pagini, comentarii, etc. Util în caz că mutați blog-ul.
  6. WooCommerce – Plugin folosit pentru a transforma wordpress într-un magazin online. Este un plugin complex.
  7. All in One SEO Pack – Unul dintre cele mai vechi și mai complexe pluginuri pentru SEO. Include mai multe funcții și setări pentru SEO.
  8. TinyMCE Advanced – Editor vizual.
  9. Google XML Sitemaps – Ajută la crearea unui hărți de tip xml pe care o puteți trimite motoarelor de căutare pentru o mai bună indexare. Fișierul va fi de forma www.domeniu.ro/sitemap.xml.
  10. Wordfence Security – Protecție, firewall și scanare malware.

Lista completă a celor mai populare pluginuri pentru WordPress este disponibilă aici.

Leave a Reply