Recomandari, Web, Diverse

Laptop

Lenovo lanseaza cel mai nou laptop futurist cu doua ecrane, modelul Yogabook C930

În urmă cu doi ani, Lenovo lansa un laptop nou, modern, un model care promitea pe viitor, cu un design micuț însă elegant, cu tastatură iluminată și nu clasică. Acum, Lenovo lansează Yogabook C930, o versiune ce arată la fel ca și prima, însă are două ecrane. Performanță acestui laptop este o caracteristică demnă de luat în considerare înainte de achiziționare. Laptopul are o tastatură ce poate fi transformată într-un e-ink, într-un display perfect pentru desenat cu stilys, cu degetul sau pentru luat notițe. Totodată, poate fi utilizat că și un eReader sau că tastatură, în timp ce display-ul principal este activ.

Ceea ce este fascinant la acest model de laptop nou este designul, creativitatea celor de la Lenovo, având un display cu o diagonală de 10.8 inch și o rezoluție de 2 K, densitatea pixelilor fiind de 281 ppi. Luminozitatea ecranului este perfectă, laptopul fiind perfect atât pentru utilizarea în regim normal cât și pentru a urmări filme.

Laptopul Lenovo are două difuzoare Dolby Atmos, o baterie de 4650 mAh și la un ritm de utilizare normal, 8.6 ore de funcționare continuă sunt garantate. Cele două porturi USB 3.1 sunt suficiente pentru un produs de o asemenea mărime și grosime. Lansarea pe piață a acestui model de Yogabook coincide cu dorința utilizatorilor de a beneficia de un dispozitiv cu algoritmi de inteligență artificială care să îi ajute să scrie mai repede, cu exigențele utilizatorilor de a cumpără dispozitive foarte mici și subțiri, însă puternice, suficient de puternice pentru orice provocare apărută pe parcurs. Yogabook are un procesor Intel Core i5 și un procesor grafic Intel HD 615. Dispune de un spațiu de stocare de până la 256 GB cu posibilitate de extindere până la 512 GB. Laptopul rulează cu sistemul de operare Windows 10S, acceptă un SIM Card pentru conectivitate, ideal pentru situațiile în care hotspotul pe telefon nu este posibil iar accesul la WiFi este restricționat.

Cu alte cuvinte, laptopul Lenovo Yogabook 2018 este investiția ideală, cu un preț de pornire mare însă corect, având în vedere faptul că se deschide la un simplu ciocănit al carcasei.

Leave a Reply