Recomandari, Web, Diverse

Diverse

S-a lansat pe piata tableta Galaxy Tab S4

Nu demult, a fost lansată pe piață nouă tabletă de la Samsung, Galaxy Tab S4, o tabletă de tip 2 în 1, o tabletă Android 2 în 1 cu un ecran mare și caracteristici mult îmbunătățite comparativ cu predecesorul acesteia. Tabletă este gândită special și se adresează clienților care visează la o tabletă cu capabilități de PC sau laptop.

Concret, ce oferă nouă tabletă Samsung Galaxy Tab S4? Această tabletă are o baterie de 7300 miliamperi, cu 16 ore de redare video, de un S Pen, perfect pentru a scrie pe ecran dar și de o opțiune pentru extinderea Samsung Dex la un monitor extern utilizând un adaptor compatibil HDMI USB C. Tabletă poate fi folosită că și un sketch pad sau că un track pad. Cu mărimi asemănătoare cu Galaxy Tab S3, modelul S4 are margini mai mici astfel încât ecranul de 10.5 să poată fi integrat tehnologiei Super Amoled. Raportul ecran este de 16:10, rezoluția este de 2560 x 1600 pixeli cu 287 pixeli pe inch. Sunetul redat în timpul vizionării unui clip sau în timp ce utilizatorul întră intr-un joc este perfect redat, grație celor patru difuzoare AKG și Dolby Atmos.

Pe o piață a tabletelor în continuu declin, cei de la Samsung trebuie să vină mereu cu idei noi și inovatoare astfel încât să satisfacă cerințele și exigențele clienților casual și business. Această tabletă se pretează în orice situații și va fi unul din cele mai bine vândute dispozitive în România anului 2018. Deși tabletele nu mai sunt privite cu același interes și entuziasm, Samsung Galaxy Tab S4 reușește să atragă clienții prin design, performanțe, prin prețul accesibil și prin aspectul elegant, dar și prin noile caracteristici. O soluție de mijloc între laptop și smartphone, tabletă este mult mai accesibilă și cu o portabilitate mai mare decât un laptop și mult mai eficientă și mai performanță decât un smartphone, cu un ecran mai generos și mai multe funcții.

Leave a Reply