Recomandari, Web, Diverse

Diverse

Cum sa economisiti bani

Câteva sfaturi pentru a va ajuta să economisiți bani.

1. Oprește televizorul – O modalitate optimă de a economisi bani este de a reduce timpul petrecut la televizor. Există o mulțime de avantaje financiare pentru acest lucru: mai puțină expunere la reclamele care generează cheltuieli, o factură la electricitate mai mică și probabil o factură la cablu mai mică dacă vă faceți un abonament mai puțin costisitor. Veți avea mai mult timp pentru a vă concentra pe lucruri mai importante din viață.

2. Înscrieți-vă în fiecare program gratuit de recompense pentru clienți: Vă puteți crea carduri de fidelizare la supermakerturi, farmacii, benzinării, etc. Veți beneficia de diferite beneficii și avantaje.

3. Graba cumpărăturilor – Nu vă avantați în a cumpăra produse, așteptați o perioadă de timp pentru a stabili dacă chiar aveți nevoie de acel produs.

4. Lista de cumpărături – Înainte de a pleca la cumpărături, scrieți pe listă lucrurile de care aveți nevoie. Respectați lista și nu cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie.

5. Învitați prietenii acasă – În loc să ieșiți în oras, chemați prietenii la dumneavoastră acasa. Veți cheltui mai puțini bani. Veți avea libertate totală și timp pentru jocuri de socializare.

6. Consumă mai multă apă – În afară de avantajul material, veți avea și avantaje privind sănatatea.

Leave a Reply