Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei P8 Lite

Acest smartphone este ilustrarea unui android cu un pret ieftin, dar care are ce oferi. Pe langa designul nou si subtire, fiecare forma si detaliu al acestui P8 Lite a fost creat/a pentru a imbunatati experienta utilizatorului.
Camera principală de 13 MP este poziționată în colțul din stânga-sus, nu iese din profilul general al smartphone-ului, iar pe laterala de jos a terminalului sunt două grile pentru difuzorul extern.
Luminozitatea este ridicata, iar unghiurile de vizualizare sunt largi. In ce priveste conectivitatea, pe lângă conectivitatea 4G LTE, mai avem spre exemplu, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot, bluetoooth 4.0.

 

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

Referitor la autonomia oferita, bateria de 2200 mAh nu poate face minuni, lucru de care cumparatorul ar trebui sa fie constient inca din momentul achizitionarii. Acesta ar fi, de fapt singurul minus pe care il aduce Huawei P8 Lite.
Pune la dispozitie multe aplicatii preinstalate, diferite teme, dar si posibilitati de customizare a meniului, iar gratie procesorului si a sistemului de operare totul rulează fluent.
Per ansamblu, Huawei P8 Lite este un smartphone performant, placut ca design, bine definit, puternic, cu o cameră foto si un ecran bune. Pe langa acestea, sunetul oferit este de foarte buna calitate si cu intensitate ridicata.
Cu un click pe imagine, poti vedea caracteristicile mentionate, dar si designul subtire al androidului Huawei P8 Lite.
Alte specificatii tehnice, dar si imagini se gasesc in linkul de mai sus. (produs disponibil in mai multe culori).

Leave a Reply