Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei Y5II

Pentru un android cu un pret sub 700 lei, Huawei Y5II se dovedeste in mai multe situatii un telefon destul de bun. Spre sfarsitul anului 2016, acesta era unul dintre cele mai bine vandute telefoane ale companiei chineze în Romania.
Referitor la camera foto,  flash-ul dual a telefonului Huawei Y5 II functioneaza ireprosabil chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Gratie camerei de 8 MP si unei diafragme de f/2.0 reuseste sa captureze imagini foarte detaliate. De altfel, Huawei Y5 II dispune de un ecran frumos de 5 inch HD LCD, ce ofera o experienta clara in culori vibrante.

  • Bazat pe Android 5.1, Huawei Y5 II ruleaza EMUI 3.1, un sistem de operare remarcat atat printr-un aspect placut cat si prin usurinta in utilizare.
  • Datele si aplicatiile sunt organizate eficient si sunt usor de gasit datorita functiei Timeline.
  • Procesorul Quad Core de 1.3 GHz combinat cu procesorul grafic asigura o navigare fluenta in diverse si avansate aplicatii.
  • Datorita functiei Easy aveti o alternativa foarte scurta de acces la continutul preferat. Cu o simpla, dubla sau continua apasare se pot lansa aplicatii sau functii pe care le-ati atribuit fiecarui gest.

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

Cu un click pe imagine, poti vedea caracteristicile mentionate, dar si designul subtire al androidului Huawei Y5II.
Alte specificatii tehnice, dar si imagini se gasesc in linkul de mai sus.

Leave a Reply