Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Samsung Galaxy J3 Pro

Pentru o suma ce nu depaseste 800 ron, potentialul cumparator o sa primeasca un smartphone cu un display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluţie HD, camera foto principala de 8 MP, procesor quad-core Snapdragon, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si o baterie de 2600 mAh.
Modelul provine de la distribuitori oficiali autorizati si este conform cu normele europene. Cutia produsului si telefonul pot avea instructiuni si aplicatii atat in limba engleza, cat si in limba chineza, modelul fiind varianta international.


SPECIFICATII:

Procesor Quad-Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 142.2 x 71.3 x 8 mm si o greutate de 139 gr
Sistem de operare: Android OS, v5.1 (Lollipop)
Memorie RAM: 2 GB
Memorie interna: 16 GB
Display Super AMOLED capacitive touchscreen, cu diagonala de 5.0 inch
Camera principala de 8 megapixeli; camera secundara de 5 megapixeli
Capacitate: 2600 mAh
Senzori: Accelerometru si senzor de proximitate

VEZI PRETUL ACTUALIZAT AICI

 

Samsung Grup este un conglomerat sud-coreean multinational, cu sediul in Samsung Town, Seul. Acesta cuprinde numeroase intreprinderi afiliate, cele mai multe dintre ele unite sub marca Samsung, fiind cel mai mare conglomerat de afaceri sud-coreean.
La noi in tara, Samsung are trei parteneri distribuitori ai produselor sale si anume: Compania HAT Group care distribuie telefoanele mobile, Genco Trade care se ocupa de distribuirea produsele electronice si electrocasnice si Compania Deck Computers care livreaza produse din categoria IT.
In anul 2007, cifra de afaceri a fost de 180 de milioane de euro.

Prezentare Samsung Galaxy J3 Pro

Leave a Reply