Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Samsung Galaxy J5 (2016)

De la prima interactiune cu Samsung Galaxy J5, veti remarca imediat cum smartphone-ul imbina cu succes stilul elegant cu functionalitatea. Corpul telefonului este asezat intr-o rama metalica care da telefonului o durabilitate ridicata, un design subtire si o senzatie placuta la atingere.
Chiar daca telefonul este subtire (are doar 8.1 mm), acest lucru nu inseamna ca s-a pus mai putin accent pe capacitatea bateriei, aceasta fiind de 3100 mAh. Prin urmare, smartphone-ul va ofera posibilitatea navigarii pe net, vizionarii unor video-uri si ascultarea melodiilor preferate pentru o perioada mai indelungata.
Un alt plus adus de android este acela sunetului puternic difuzat prin difuzorul de pe spatele lui Samsung Galaxy J5 2016.

 

SPECIFICATII:

Procesor Quad-Core
Dimensiuni (W x H x D mm): 72.3 x 145.8 x 8.1 mm si o greutate de 159 gr
Sistem de operare: Android v6.0 (Marshmallow)
Memorie RAM: 2 GB
Memorie interna: 16 GB
Display Super AMOLED, cu diagonala de 5.2 inch
Camera principala de 13 megapixeli; camera secundara de 5 megapixeli
Capacitate: 3100 mAh
Senzori: Accelerometru si senzor de proximitate

VEZI PRETUL ACTUALIZAT AICI

In plus, telefonul dispune de cel mai simplu mod de accesare a camerei foto (doar printr-o dubla apasarea a butonului home aplicatia camerei se va deschide.), iar dvs. va puteti bucura de cele mai clare fotografii. Prin intermediul modului Beauty pozele de tip selfie vor fi mai clare si vor cuprinde mai multe persoane.

https://www.youtube.com/watch?v=imf73nrJ2_w

Leave a Reply