Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Huawei Mate 10 Pro

Multumita unui design inovator, acum va puteti bucura de experienta de vizualizare mai bogata si de senzatia de scufundare. Tehnologia revolutionara a sticlei curbate creeaza un dispozitiv elegant, usor de tinut in palma si ergonomic, nu doar ca aspect, ci si ca senzatie oferita utilizatorului.
Pe langa designul armonios cu dungi verticale, Huawei Mate 10 Pro este rezistent la apa si praf clasa IP67.
Huawei Mate 10 Pro este mai mult decat un smartphone, este dotat cu o carcasa robusta si rezistenta si are un design elegant unic. Pentru acest design desavarsit, este folosita o tehnica inovatoare pentru a incalzi capacul exterior din sticla solida la 700 °C inainte de a-l modela.
Datorita noului sistem Leica Dual Camera cu diafragma f/1.6 veti putea imortaliza fotografii uimitoare in conditii de luminozitate scazuta, fotografii fara blur si vei putea obtine o claritate exceptionala a obiectelor in miscare.
Pretul de achizitionare este relativ mare, insa in parcurgerea articolului, veti putea vedea care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui smartphone si de ce se merita sa il cumparati.

Imagini

Specificatii

Procesor Kirin 970
Dimensiuni (W x H x D mm): 74.5 x 154.2 x 7.9 mm si o greutate de 178 de grame
Sistem de operare: Android 8.0 (Oreo)
Memorie RAM: 6 GB
Memorie interna: 128 GB
Display AMOLED, cu diagonala de 6.0 inch
Rezolutie camera: 20+12 Mp
Capacitate: 4000 mAh
Senzori: Barometru; Senzor de proximitate; Hall Sensor; Finger Scanner; Compas digital; Senzor de lumina ambientala; Accelerometer

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

De ce sa aleg Huawei Mate 10 Pro?

  • Bucurandu-se de tehnologia HUAWEI SuperCharge, Huawei Mate 10 Pro poate fi folosit intreaga zi, cu o singura incarcare de 20 de minute. O singura incarcare de cateva minute furnizeaza energia necesara dispozitivului pentru o zi intreaga.
  • Multumita algoritmilor inteligenti, Mate 10 Pro recunoaste rapid diverse tipuri de scene si obiecte, ajustand automat culorile, contrastul, luminozitatea, expunerea si multe altele, pentru a produce fotografii pline de viata, clare si perfect incadrate.
  • Viteza de descarcare este ultra-rapida, iar semnalul telefonic este de calitate superioara. 
  • Interfata este proiectata pentru a fi rapida si intuitiva. Cu NPU integrata, Huawei Mate 10 Pro deschide calea catre o noua era a aplicatiilor inteligente.

Video

Leave a Reply