Recomandari, Web, Diverse

Telefoane

Samsung Galaxy J3 (2017)

Realizat cu mare atentie la detalii, modelul Galaxy J3 are un finisaj metalic elegant si delicat, fara vreo proeminenta a camerei, iar ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.0 inch HD pentru o durabilitate sporita.
Multumita memoriei de 2 GB, a capacitatii de stocare interna de 16 GB si a memoriei extinse de pana la 256 GB, smartphone-ul garanteaza un timp de reactie rapid atunci cand este solicitat.
Un alt plus adus de android este acela al costului redus, Samsung Galaxy J3 (2017) avand un pret sub 800 lei.

 

SPECIFICATII

Procesor Cortex-A53
Dimensiuni (W x H x D mm): 70.3 x 143.2 x 8.2 mm si o greutate de 148 gr
Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
Memorie RAM: 2 GB
Memorie interna: 16 GB
Display PLS TFT, cu diagonala de 5.0 inch
Camera principala de 13 megapixeli; camera secundara de 5 megapixeli
Capacitate: 2400 mAh
Senzori: Accelerometru si senzor de proximitate

VEZI PRETUL ACTUALIZAT

Alte puncte forte:

  1. Camera principala de 13 megapixeli realizeaza -chiar si in conditii de luminozitate scazuta- fotografii clare, iar interfata intuitiva permite utilizarea cu o singura mana ( multumita butonului de declansare in miscare). Astfel, veti putea captura cadre deosebite in timp ce reglati pozitia telefonului sau incadrati peisajul.
  2. Veti putea crea un spatiu privat si complet securizat pentru a stoca un anumit continut (documente, fisiere video ori fotografii) datorita unui folder securizat oferit de Samsung.
  3. In plus, Samsung Cloud va permite sa faceti un backup sau actualizare a datelor prin intermediul acestui smartphone Galaxy, astfel incat sa aveti acces la ceea ce aveti nevoie in orice moment, in orice loc.
  4. Sistemul de operare; greutatea redusa; design-ul subtire de doar 8.6 mm grosime; 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie interna capacitate de stocare. 

Leave a Reply